Voor ons juweliers begint het voorjaar altijd een maand eerder. De vakbeurzen vinden plaats in Maart waarin we veel collega’s zien en weer persoonlijke contacten hebben met onze leveranciers. De leveranciers presenteren hun nieuwe voorjaarscollecties en indien aansprekend genoeg, nemen wij ze graag voor u op in onze collecties.

Het is een drukke periode, maar toewerken naar het voorjaar is natuurlijk heerlijk. Na een vrij koude februari, wat dan wel weer schaatsplezier opleverde, mag het nu echt wel het voorjaar aanbreken met mooi weer, mooie nieuwe collecties en opgewekte mensen.

U bent in elk geval van harte uitgenodigd om zeker eind maart eens wat vaker bij ons binnen te stappen om alle nieuwe collecties te komen bewonderen en uw slag te slaan. Zeker bij bedelmerken zoals OHM beads zijn de beads maar in beperkte hoeveelheden beschikbaar in ons land. De beads worden zelfs in heel Europa (online) gekocht in Nederland zodat die voorraad zelfs nog harder terugloopt dan voor het internet alles zo eenvoudig toegankelijk maakte.